Voorkom Plat rijden met Niplat

Wat doet Niplat

Vanuit de kennis dat warmte dodelijk is voor uw band, hebben wij een unieke oplossing gevonden.  NiPlat zorgt ervoor dat uw bandentemperatuur tijdens het rijden gaat dalen.  Het resultaat hiervan?  Een betere rolweerstand.  Hierdoor daalt uw verbruik en de slijtage van uw banden.  Naast het ecologische voordeel ( lagere CO2, NOx en fijnstofwaarden ) biedt Niplat ook een financieel voordeel.  NiPlat betaalt zichzelf terug en spaart het milieu.

NiPlat wordt op een eenvoudige manier in uw banden aangebracht.  Door zijn unieke samenstelling gaat de NiPlat-gel zich gelijkmatig verdelen over de volledige bandoppervlakte.  De velg dient als koelvin.  Deze gelijkmatige verdeling zorgt ervoor dat de migratie van lucht door het rubber van de band wordt gestopt.  Dit door zowel de porositeit van de band te stoppen als de lekken te dichten tussen de velg en de band.  NiPlat beschermt uw band tegen de indringing van ongewenste objecten en voorkomt hiermee lekrijden.  De grootte van de afdichting hangt af van de toepassing en het type NiPlat dat gebruikt wordt.

Een lekke band gaat gepaard met een hoop ellende en kosten.  Hoge mobiele servicekosten, boetes voor late of gemiste leveringen, verlies door stilstand, onveilige situaties op de weg, ongemak op vakantie,…NiPlat helpt dit te voorkomen en biedt een extra veiligheid aan elke bestuurder en inzittende.

NiPlat is een ecologisch product.  Het bevat geen giftige glycol.  Door unieke niet-agressieve anti-corrosie additieven worden uw velgen niet aangetast.

Met Niplat zit u veiliger achter het stuur en spaart u zowel uw portemonnee als het milieu.  De behandeling van 4 banden met NiPlat is goedkoper dan 1 nieuwe band en gaat de ganse levensduur van uw band mee.


           VEILIG OP DE WEG

Uw banden zijn uw enig contact met de weg

laat een lekke band dit niet verpesten!


Logo_Niplat.GIF


Vanuit de kennis dat warmte dodelijk is voor uw band, hebben wij een unieke oplossing gevonden. NiPlat zorgt ervoor dat uw bandentemperatuur tijdens het rijden gaat dalen. Het resultaat hiervan?  Een betere rolweerstand. Hierdoor daalt uw verbruik en de slijtage van uw banden.  Naast het ecologische voordeel ( lagere CO2, NOx en fijnstofwaarden ) biedt Niplat ook een financieel voordeel. NiPlat betaalt zichzelf terug en spaart het milieu.Contact
Merken